Het verhaal

Het jaar 2083.

Het ruimteschip Eclipse I en haar bemanning hebben abrupt alle communicatie verbroken.

Jij en je team zullen aan boord gaan van de Eclipse II voor een Search & Rescue missie.

Terwijl Team Rood Eclipse I betreed en uitzoekt wat er echt aan de hand is, zal Team Blauw zorg dragen voor het goede verloop van de missie aan boord van Eclipse II.

Succes team, wij rekenen op jullie…

Een science fiction virtual reality escape room avontuur in de ruimte.

Backlight games zijn geen traditionele videogames. Het zijn levensgrote avonturen die jij en je team zullen ervaren alsof je er echt bij bent.

In een team van 2, 3 of 4 spelers worden jullie de held van een epische film. Beleef een levens echte science-fiction missie zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Mis het niet!

De nieuwste wireless techniek.

Eclipse maakt gebruik van de nieuwste wireless Virtual Reality techniek. Dit maakt het mogelijk om vrij rond te bewegen in de ruimte en interactie te hebben met de omgeving. Net als in een Escape Room maar dan in een Virtual Reality Escape Room!

Je hebt dus volledige bewegingsvrijheid en zit niet vast aan een kabel.

Trailer

Wat kan ik verwachten van deze Virtual Reality Escape Room?

Deze escape ervaring speelt als een escape room maar tijdens jullie avontuur zullen jullie in situaties belanden die simpelweg niet mogelijk of te gevaarlijk zijn voor een “echte” escape room.

Wat precies? Dat vertellen we niet. Kom het ervaren in onze Virtual Reality Escape Room in Zoetermeer!

Het ideale bedrijfsuitje

Om dit avontuur tot een goed einde te brengen zullen jullie, net als in andere escape rooms, goed moeten communiceren en samenwerken. Dit maakt het een perfecte activiteit voor teambuilding en bedrijfsuitjes.

Eclipse Reserveren