Het verhaal

Jullie team wordt opgeroepen naar the Fortress of Time door Kaileena (de Keizerin der Tijd) om een duistere magiër tegen te houden.
Jullie krijgen van Kaileena de Dagger of Time mee, met als doel deze duistere magiër voor eens en voor altijd te stoppen!

Een virtual reality escape avontuur in de wereld van Prince of Persia.

Wil jij weten hoe het voelt om de tijd te beheersen? Ervaar tijdens the Dagger of Time, hoe het voelt om de tijd te vertragen, stoppen en zelfs terug te spoelen!

Ubisoft Escape Games zijn geen traditionele videogames. Het zijn levensgrote avonturen die jij en je team zullen ervaren alsof je er echt bij bent.

In een team van 2, 3 of 4 spelers worden jullie de held van een epische film. Beleef de wereld van Prince of Persia zoals je nog nooit eerder hebt gedaan. Mis het niet!

DE NIEUWSTE WIRELESS TECHNIEK

Tijdens Prince of Persia: the Dagger of Time zit je niet vast aan een draad, en dragen jullie ook geen zware backpack computer.

Beleeft dit Escape Avontuur met deze nieuwste wireless techniek in Zoetermeer!

Prince of Persia - the Dagger of Time - Fortress of Time

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DEZE VIRTUAL REALITY ESCAPE ROOM?

Deze escape ervaring speelt als een escape room maar tijdens jullie avontuur zullen jullie in situaties belanden die simpelweg niet mogelijk of te gevaarlijk zijn voor een “echte” escape room.

Wat precies? Dat vertellen we niet. Kom het spoedig ervaren in onze VR Room in Zoetermeer!

Reserveer nu @ Town-Quest Zoetermeer

Prince of Persia the Dagger of Time zal vanaf 10 augustus bij ons te spelen zijn.

Stel dus je team samen en zet als één van de eersten virtuele voet in het oude Perzië! Wees er snel bij want het is slechts een kwestie van tijd voor de beste plekken vergeven zijn.

Prince of Persia – The Dagger of Time Reserveren

Andere avonturen binnen handbereik