Wij van Town-Quest in Zoetermeer zijn altijd in voor avontuur.
Zo zijn wij in 2017 begonnen met een webshop voor diverse unieke Board Games en Design producten van Tim Holtz.
 Ook zijn wij te vinden op diverse fairs met onze Board Games.

We zijn altijd bezig met nieuwe ideeen en plannen. Zo zijn wij in 2018 begonnen met plannen voor een Escape Room.

Dit starten is een groot avontuur geweest met veel ups & downs.
Maar opgeven zit niet in ons.

Eind 2018 zijn wij naar Duitsland geweest om de immens gave Ubisoft Escape Games te testen. Dit zijn Virtual Reality Escape Experiences die wij nog nooit eerder op deze manier hebben kunnen en mogen meemaken!

Deze Virtual Reality Escape Rooms hebben van ons de voorrang gekregen ten opzichte van een “echte” Escape Room. En daarom hebben wij in 2019 alles op alles gezet om van start te gaan met onze Virtual Reality Escape Experiences in Zoetermeer!

Velen zijn jullie al voor geweest in deze Virtual Reality Escape Room en weten niet wat ze is overkomen na het spelen hiervan!
Town-Quest is ook bezig om “Inwoners” te vinden en ontvangen daarvoor de Adventure Card. Dit is een unieke persoonsgebonden card die toegang geeft tot unieke acties en nieuwtjes alleen voor “inwoners”. “Inwoners” worden op de hoogte gehouden van alles wat er aan de hand is binnen Town-Quest door middel van onze Inwoners Courant!

Ook opent Town-Quest in Zoetermeer eens of meerdere malen de poorten voor gezellige Board Game Nights: een avond vol gezelligheid en… hoe kan het ook anders BOARD GAMES! Zeer binnenkort zullen wij ook de poorten openen voor speciale workshops. Dit worden themamiddagen / -avonden waar je professioneel wordt begeleid om iets te unieks te ontwerpen. Denk aan toffe objecten voor in huis.

Er is in de toekomst nog veel meer te beleven bij Town-Quest! Hou onze site en social media daarom goed in de gaten!

Wij kijken ernaar uit om jullie binnenkort te mogen ontvangen bij Town-Quest in Zoetermeer!