Het Verhaal

Je goede vriendin Anna is bezig met een onderzoek en heeft je een brief gestuurd. Zij is bang zelf ook vermist te raken tijdens het onderzoeken van de mysterieuze verdwijningen in de nabijgelegen bossen. En vraagt om hulp!

De bestemming is een verlaten klooster. Niets om je zorgen over te maken, toch? Als je ervoor kiest om dit klooster te bezoeken, kom je er al snel achter dat je niet alleen bent…

Is het waar dat er een groepering van een oude godheid nog steeds actief is?

Om erachter te komen wat er met Anna is gebeurd kom je oog in oog te staan met paranormale verschijnselen.

Durf jij de gruwelijke geheimen onder ogen te zien die dit duistere heiligdom verbergt?

ONS EERSTE VIRTUAL REALITY HORROR ESCAPE AVONTUUR! (16+)

Heb jij stalen zenuwen? En deins jij nergens voor terug? Ervaar de spanning van mysterie en horror tijdens Sanctum. En betreed dit verlaten klooster, als je durft!

ARVI Games zijn geen traditionele videogames. Het zijn levensgrote avonturen die jij en je team zullen ervaren alsof je er echt bij bent.

In een team van 2, 3 of 4 spelers worden jullie de helden van dit spannende avontuur. Beleef de horror in dit klooster met eigen ogen. Mis het niet!

DE NIEUWSTE WIRELESS TECHNIEK

Tijdens Sanctum zit je niet vast aan een draad, en dragen jullie ook geen zware backpack computer.

Beleeft dit Escape Avontuur met deze nieuwste wireless techniek in Zoetermeer!

TRAILER

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN DEZE VIRTUAL REALITY ESCAPE ROOM?

Deze escape ervaring speelt als een escape room maar tijdens jullie avontuur zullen jullie in situaties belanden die simpelweg niet mogelijk of te gevaarlijk zijn voor een “echte” escape room.

Wat precies? Dat vertellen we niet. Kom het spoedig ervaren in onze VR Room in Zoetermeer!

HET IDEALE BEDRIJFSUITJE

Om dit avontuur tot een goed einde te brengen zullen jullie, net als in andere escape rooms, goed moeten communiceren en samenwerken. Dit maakt het een perfecte activiteit voor teambuilding en bedrijfsuitjes.

Sanctum Reserveren