Ben jij op zoek naar avontuur? Misschien denk je dat je alles al gezien hebt op het gebied van escape rooms. Wij van Town-Quest bieden jou meer dan dat je je kan voorstellen. Wij gaan nog een stapje verder met onze escape rooms en integendeel tot reguliere escape rooms zijn onze kamers volledig virtueel. De ruimte is ingericht zodat je vrij kunt bewegen en je helemaal in het spel kan inleven. Je zet een VR-bril op en belandt in een andere wereld. Draag jij normaal gesproken ook een bril? Dat is geen probleem. De helm kan gewoon over jouw bril heen, zolang je bril geen groot druppel vorm montuur heeft.

Virtuele escape room

Wat is het verschil tussen een escape room en een virtuele escape room?

In een normale escape room ligt de focus op de fysieke locatie. Wij bieden een virtuele ervaring, je krijgt dus een VR-bril op waardoor het lijkt alsof je ergens anders bent. Een misvatting van escape rooms is dat je altijd wordt opgesloten in de kamer. De deur gaat niet op slot, je lost puzzels op en als je klaar bent gaat je VR-bril af. Je bent weer terug in de ruimte waar je bent gekomen en loopt de deur uit.

Wat voor een virtuele escape rooms zijn er?

Van de Alice in Wonderland escape room tot Assassin’s Creed. Of misschien heb je Medusa altijd al willen ontmoeten, het kan allemaal. Breng een bezoekje aan een Egyptische piramide of proef de smaak van Iran tijdens the Prince of Persia. Reis naar de toekomst met Huxley of kom in contact met het bovennatuurlijke in Sanctum. En dat allemaal vanuit Zoetermeer!

Inwoners

Ben jij al fan van ons VR-avontuur? Dan willen wij jou welkom heten als inwoner. Je ontvangt hierbij een Adventure Card, dit is een persoonsgebonden kaart die je toegang geeft tot unieke acties en nieuwtjes. Als Inwoner ben jij altijd op de hoogte van de ins- en outs van Town-Quest via onze Inwoners Courant!

Extra activiteiten

Naast de virtuele escape rooms organiseren wij vanaf heden ook Board Game Nights! Dit zijn avonden vol gezelligheid en ouderwetse bordspellen, leuk voor de afwisseling! Binnenkort zullen wij onze poorten ook openen voor bijzondere workshops. Dit zullen themamiddagen- of avonden worden waarbij je onder professionele begeleiding iets unieks zal kunnen ontwerpen. Bijvoorbeeld een gaaf object voor thuis! Wij zullen jullie op de hoogte houden over de voortgang van deze activiteiten.

En? Ben je al enthousiast? Wij wel! Er zijn veel verschillende soorten kamers, zo is er voor ieder wat wils. Heb je ideeën of tips voor ons? Wij zijn altijd op zoek naar vernieuwing, er is altijd ruimte voor verbetering. Daarom horen wij het graag als je een tip of compliment voor ons hebt!