Ben jij op zoek naar avontuur? Misschien denk je dat je alles al gezien hebt op het gebied van escape rooms. Wij van Town-Quest bieden jou meer dan dat je je kan voorstellen. Wij gaan nog een stapje verder met onze escape rooms en combineren dit met virtual reality. Dompel je onder in nieuwe ervaringen en betreedt de wereld van VR.

Escape room Zoetermeer

Escape room Zoetermeer, waarom Town-Quest?

Wij willen je de mogelijkheid geven om een nieuwe realiteit te ondervinden. Ons doel is verbazing en enthousiasme op te wekken, dit doen we op onze eigen en unieke manier. Vol trots brengen wij je een spectaculaire beleving vol verrassingen. Wij zijn constant bezig met het vernieuwen en verbeteren van de ervaring. In 2018 zijn wij naar Duitsland geweest om de gave Ubisoft Escape Games te testen. Dit was een ongelofelijke ervaring, dit moment wekte inspiratie op die wij nog steeds met ons meebrengen. Sindsdien zijn wij gedreven om de beste ervaring te bieden.

Wat wij bieden

Wij streven er naar om een ultieme ervaring te bieden. Ons personeel gaat professioneel te werk en staat voor jou klaar. Service en veiligheid staan voorop, indien de escape room jou even teveel wordt, kun je dit altijd aangeven, ook voor vragen is er altijd iemand aanwezig. Er zijn diverse escape rooms beschikbaar zodat er voor ieder wat wils is. Je krijgt je eigen kamer, je hoeft je nooit zorgen te maken dat mensen van buitenaf meegenieten met de ervaring. Onze kracht is de privésfeer voor jou en je vrienden.

Voor wie?

Onze escape rooms zijn geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. De ervaring valt goed in de smaak bij vrienden, families of collega’s. Het is een perfect uitje voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of een verjaardag. Je kunt al meedoen vanaf 2 personen. Het verhaal wordt in het Engels verteld, maar je niveau in deze taal hoeft niet perfect te zijn om de puzzels op te lossen. Probeer het uit en leef je in. Je zal merken dat je het gevoel krijgt dat je in een videogame zit.

Onze locatie

Wij zijn gevestigd in Zoetermeer in een groot pand dat volledig is ingericht om de juiste ervaring te bieden. Er zijn 9 verschillende soorten kamers met elk een unieke virtual reality storyline. Kortom, voor een unieke virtuele escape room ben je bij ons aan het juiste adres.