Een escape room voor twee personen? Waar vind je een dergelijke intieme en privé-ervaring? Welnu, bij ons, in Zoetermeer. We bieden deze unieke concepten in verschillende uitvoeringen. Zo is de Alice in Wonderland escape room bijvoorbeeld een van onze bekende escape rooms. Behalve escape rooms hebben we je nog meer te bieden. Ons avontuur is nooit ten einde en steeds borrelen weer nieuwe en unieke ideeën op. Houd ons bedrijf dus in de gaten, want we kunnen zomaar eens verrassen.

Escape room voor 2 personen

Ideaal, escape rooms voor 2 personen en dus in je eigen privésfeer

We bieden je tal van escaperooms voor 2 personen. Dat doen we in de vorm van Escape the lost Pyramid, Beyond Medusa’s Gate, Prince of Persia, Huxley en het dus al genoemde Alice in Wonderland. Onze kracht is dat je echt geniet in de privésfeer. Mensen van buitenaf kunnen dus niet meegenieten en dat is dus ook nergens voor nodig. Je maakt bij ons altijd een afspraak en er wordt vervolgens een ruimte voor je afgehuurd. Je ervaart echt een unieke beleving in onze escape rooms, want de VR ervaring die we je bieden durven we echt uniek te noemen.

We zijn zelf altijd in voor avontuur

Zelf zijn we altijd in voor avontuur. Escape rooms voor 2 personen is bepaald niet het enige waar we ons mee bezighouden. Zo hebben we een webshop in board games en bieden we je producten aan van Tim Holtz, dit zijn Steampunk geïnspireerde producten waar je scrapbooken mee kunt maken maar ook zelfs sieraden, Ook zullen wij via de webshop handgemaakte producten verkopen. Je vindt ons op verschillende fairs wat betreft board games en ondertussen hebben we al volop ideeën om met nieuwe projecten aan de slag te gaan. Het avontuur houdt wat dat betreft voor ons nooit op.

We zijn van plan om ook workshops voor board games aan te gaan bieden

Wij kwamen in 2018 voor het eerst in contact met Ubisoft Escape rooms. We waren meteen verkocht en wilden meteen dergelijke escape rooms naar Zoetermeer halen. Dat stond voor ons toen al vast. Ten opzichte van de traditionele escape rooms zijn deze escape rooms echt afwijkend en dus geschikt voor kleinere groepen. Steeds denken we na om weer iets nieuws te gaan doen. Zo broeden we nu al op plannen om behalve de board games nights ook aan de slag te gaan met speciale workshops voor board games. Daarmee bieden we je in elk geval heel erg veel gezelligheid! Dat kunnen we je nu al garanderen.