De Alice in Wonderland escape room is slechts een van de escape rooms of beter virtual reality experiences die we te bieden hebben. We bieden een zeer uniek concept en afkomstig van het bedrijf ARVI. Wij bieden u een ervaring in de privésfeer. Mensen van buitenaf kunnen dus niet meegenieten van de ervaring die jij meemaakt.

Alice in wonderland escape room

Games geschikt voor kleine groepen en twee personen

Al onze games en dus ook de Alice in Wonderland escape room zijn geschikt voor kleine groepen en twee personen. Je geniet dus echt in de privésfeer. Een afspraak dient dus ook direct ingepland te worden om een dergelijke ervaring mee te maken. Er wordt voor jou dus speciaal een ruimte afgehuurd. Het is een kwestie van pure beleving en ervaring wanneer je gebruikmaakt van bijvoorbeeld de Alice in Wonderland escape room.

Trots op onze Ubisoft Escape Games

Behalve de Alice in Wonderland escape room hebben we je veel meer te bieden. Zo bieden we je onder meer de Escape the Lost Pyramid, Beyond Medusa’s Gate, Prince of Persia, Huxley in twee verschillende uitvoeringen en Sanctum. We zijn trots op ons aanbod en dus ook op de Alice in Wonderland escape room, maar we willen meer. We hebben nog voldoende plannen en die plannen gaan we zeker ook tot uitvoer brengen. Het unieke is nu al dat we escape rooms voor twee personen bieden. Voor als je een keer iets leuks wilt doen met je partner!

Meer dan alleen een Alice in Wonderland escape room

Behalve de escape rooms, hebben we je nog meer te bieden. Zo hebben we een webshop in board games en bieden we je ook de designproducten van Tim Holtz. We zijn met onze board games te vinden op verschillende fairs en nog steeds borrelen nieuwe ideeën en plannen op. In 2018 is onze passie voor de Ubisoft Escape Games geboren, toen we in staat gesteld werden om deze escape rooms te testen. We waren meteen verkocht. We hadden dergelijke escape rooms nooit eerder gezien en wisten toen al dat we iets dergelijks ook in Zoetermeer neer wilden zetten.

Binnenkort starten we met speciale workshops voor onze board games

Verder zijn we bekend geworden van de zogenaamde board games nights. Dit zijn avonden vol met gezelligheid en uiteraard volop board games. Binnenkort starten we zelfs speciale workshops voor onze board games! En zo zijn en blijven we steeds volop in ontwikkeling.